Infosider på hjemmesiden

På hjemmesiden kan du lage infosider i ulike kategorier hvor du kan legge ut viktig informasjon til beboerne.

Legg til infoside

1. Velg Legg til infoside
  2. Legg til navn på menypunkt
  3. Legg til overskrift
  4. Legg til tekst
  5. Legg til bilde om ønskelig og velg bildestørrelse (50%, 40% eller 30% av sidebredden)
  6. Velg synlighet, kryss av hvis den også skal vises på åpen hjemmeside. Hvis du ikke krysser av på den, vil siden kun vises for innloggede brukere/beboere.
  7. Legg til filer om ønskelig
  8. Lagre

Rediger meny for infosidene

1. Velg Rediger meny i meny øverst
  2. Rediger eller slett menypunkt

Dele infosider

Når du har publisert en infoside kan du i tillegg dele på e-post eller skrive den ut.

1. Velg den infosiden du ønsker å dele
  2. Velg ulike måter å dele på :
    1. Send på e-post. Du kan velge hvem du vil sende til (personer henters fra boenheter).
    2. Generere pdf
    3. Opprette plakat

Fornøyd med informasjonen?

Powered by HelpDocs (opens in a new tab)

Powered by HelpDocs (opens in a new tab)