Oppsett av styrets e-postkonto

Medlemmer som har epost og domene hos Dcode, kan benytte MailEnable (på Dcode sin server). Dere kan logge på fra web; https://mail.dcode.no/Mondo/lang/sys/Login.aspx

Under Options administrerer dere passord og videresending av epost, samt ser innstillinger for å sette opp epost i Outlook eller på mobil.

Videresende epost:

Detaljer for oppsett i Outlook/mobil etc

Legge inn fast signatur ved utsendelse av epost

Dette kan gjøres enten i Webmail eller fra Styrets epostkonto i styreverktøyet.

Webmail

1. Gå på menyen «Options»
  2. Trykk på «Mail»
  3. Trykk på «Signatures»
  4. Trykk på «New Signature» - her har dere mulighet til å legge ved en logo etc.

Administrere e-post i styreverktøyet, under menyen «Styrets epostkonto»

1. Gå inn på «Styrets epostkonto»
  2. Trykk på Innstillinger (øverst til høyre)
  3. Trykk på «Identiteter»
  4. Trykk på din epost
  5. Legg inn ønsket signatur
  6. Trykk Lagre

Trykk så på «Oppsett» og «Skriving av meldinger». Under «Innstillinger for signatur» må det stå «alltid»;

Oppsett av e-postkonto

Se DCode support for hvordan sette opp e-post konto på Android og iPhone: http://www.dcode.no/support#Email

iPhone;

IMAP, Windows PC e-post I Outlook

1. Gå inn på kontrollpanel \ Brukerkontoer

1. Trykk så på Mail og velg E-postkontoer…

1. Trykk på Ny
  2. Legg til din epostadresse
  3. Velg avanserte alternativer og «La meg konfigurerer kontoen manuelt» og Koble til
  1. Fyll inn brukerinformasjon
  2. Velg kontotype = IMAP
  1. Trykk på flere innstillinger og gå på fanen «Server for utgående epost og huk av for «Serveren for utgående e-post…»
  1. Gå så på fanen «Avansert» og fyll inn tilsvarende under og trykk OK
  1. Trykk Neste