Kom i gang med å bruke Boalliansens tjenester

Veiviser for nye medlemmer i 2019

Dersom du er nytt medlem av Boalliansen i 2019 og logger deg på for første gang, vil du få en egen Veiviser som hjelper deg å komme i gang.

Etterhvert vil denne funksjonen gjelde alle nye brukere av styreportalen Ta styringen!

Veiviseren vil komme automatisk som en pop-up. Veiviseren er ikke det samme som hjelpesenteret.

Kom i gang

1. Logg deg på og inviter resten av styret

Styreleder skal ha fått en invitasjon til Intranett For Boligselskaper (IFB), nå kalt styreportalen Ta styringen!.

Vi ønsker at du logger deg inn og inviterer de andre styremedlemmene, slik at de får tilgang før dere kommer på oppstartskurs.

2. Definer behovene deres

Oppgi hvilke områder du ønsker at vi skal hjelpe deg videre med og når dere vil ha bistand, ved å fylle ut og sende inn skjemaet «Oppstartsbehov».

Du kan lese mer om hvordan fylle ut skjemaet i artikkelen Definere oppstartsbehov.

3. Send oss beboerlisten

For at dere skal kunne ta i bruk funksjonen for utsendelse av SMS eller e-post til beboerne, så må dere sende oss beboerlisten deres (i excel eller CSV-format).

Den får dere fra deres forretningsfører. Se også Hvordan sende korrekt beboerliste.

Fornøyd med informasjonen?

Powered by HelpDocs (opens in a new tab)

Powered by HelpDocs (opens in a new tab)