Hvordan bruke hjelpesenter

To måter å bruke hjelpesenter

Fyrtårnet er et hjelpesenter du kan benytte når som helst. Du kan enten bruke hjelpesenteret inne i Ta styringen! eller ved å trykke på ikonet øverst (med en firkant med pil ut). Da kommer du til hjelpesenterets egen side hjelp.boalliansen.no.

Du kan

1. søke nederst etter det du lurer på
  2. velge hovedkategorier og deretter underkategorier (de er de samme som inne i Ta styringen!)
  3. gå tilbake ved å trykke på < øverst på hjelpesenter inne i Ta styringen! eller ved å bruke tilbake-knappen i din nettleser når du er på hjelp.boalliansen.no

Vi jobber nå løpende med å legge inn opplæringsartikler på Ta Styringen! Vi har prioritert noen kategorier som vi jobber med først.

Kontakt oss

Hvis du trykker på knappen "Kontakt oss" vil du kunne sende oss en beskjed, et spørsmål eller en tilbakemelding. Da får vi en e-post som vi i hovedsak besvarer på hverdager.

Søk

Nederst på hjelpesenteret inne i Ta Styringen! vil du kunne søke etter det du lurer på.

Hjelp oss å bli enda bedre på opplæring

Hver artikkel har en mulighet for å gi oss en respons på om artikkelen gir nok informasjon eller om den ikke gir svar på det man trenger.

Vi håper at du aktivt bruker denne muligheten og gir oss verdifull innsikt slik at vi kan bli bedre. Har du konkrete innspill til forbedringer eller du ønsker å forklare hva som ikke funket håper vi at du sender en e-post.