Legge til egendefinerte felter

Funksjonen «Legg til / rediger egendefinerte felter» bruker dere hvis dere har behov for å registrere opplysninger som er viktige for styret, eller som gjør det enklere å sende ut sms/epost til en bestemt gruppe i borettslaget/sameiet.

Dere må først opprette de aktuelle feltene under «Legg til / rediger egendefinerte felter».

• el-bil lader
  • husdyr
  • rullestolbruker
  • parkeringsplass

Så må dere inn på de aktuelle boenhetene og huke av/fylle inn informasjon. Dette gjør dere ved å trykke på «Rediger» for «Egendefinerte felter».